×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

ASUS Aio PC 24

A hihetetlenül gyönyörű Vivo AiO 24 All-in-One PC alig látható 2 mm-es kijelző kávával rendelkezik, mely széltől-szélig terjedő látványt és lenyűgöző, 88%-os képernyő-készülékház arányt eredményez. 23,8 colos Full HD, LED kijelzőjével és bass-reflex hangszóró rendszerrel ellátott, fejlett ASUS SonicMaster audiojával a Vivo AiO 24 lenyűgöző látvány- és hangélménnyel ejt bámulatba a tökéletes szórakozás érdekében.

Képernyő

A hihetetlen NanoEdge kijelző

A helytakarékos Vivo AiO 24 rendkívül karcsú és könnyű NanoEdge kijelzőjének rendkívül vékony kávája széltől szélig terjedő látványt, és lenyűgöző 88%-os képernyő-készülékház arányt biztosít. Ez a lenyűgöző, 23,8 colos, széles képarányú kijelző széles betekintési szögű technológiával tökéletes arra, hogy megoszd fényképeidet és videóidat barátaiddal és családoddal. A Full HD (1920 x 1080) felbontásnak köszönhetően a filmeket és játékokat élénk részletességgel, elképesztő színekkel és kontraszttal élvezheted.  A Vivo AiO 24 NanoEdge kijelzője széles, 178 fokos betekintési szögű technológiával, és széles, 100%-os sRGB színskálával rendelkezik az élénk és élethű színekért. Emellett az exkluzív ASUS Splendid technológia biztosítja az élethű színeket - legyen szó akár naplementét, a tiszta kék eget, vagy a bőr finom tónusát ábrázoló képről. A Full HD felbontást tovább javítottuk az exkluzív ASUS Tru2Life video technológiával, mely minden képkocka élességét és kontrasztját optimalizálja, így a videók tisztább és élethűbb képeket mutatnak. A tükröződésmentes, matt bevonat csökkenti a zavaró visszatükröződéseket a maximális kényelem érdekében.

Szépség

Kompakt, könnyed

A Vivo AiO 24 egyszerű, mégis elegáns integrált állvánnyal rendelkezik, amely egyetlen alumíniumtömbből készült. Kialakítása a tökéletes stabilitást és elegáns megjelenést tükrözi, alakja pedig a kínai 人 írásjelet idézi, melynek jelentése ‘emberi’. A tökéletesen kiegyensúlyozott zsanér biztosan tartja a képernyőt, miközben könnyedén döntheted a kijelzőt a legkényelmesebb szögbe.

Audio

Fejlett bass reflex hangszórók

A magával ragadó multimédia élmény érdekében a Vivo AiO 24 hihetetlenül nagy teljesítményű audio rendszerrel rendelkezik. A két integrált, kiváló minőségű sztereó hangszóró 2,7-szer nagyobb hangkamrát tartalmaz, mint az előző generáció, és fejlett bass reflex kialakítást kínál – ez a design jellemzően csak Hi-Fi hangszórórendszerekben érhető el – a sima, erőteljes basszussal rendelkező, tiszta, teljes tartományban sugárzott hang érdekében, amelyet hallanod kell, hogy elhidd.

SonicMaster

Hi-Fi hang, szakértői módon optimalizálva

Az exkluzív ASUS SonicMaster technológia az eddigi legjobb audio minőséget biztosítja a Vivo AiO 24 számára. A SonicMaster az erős audiohardvert és a finomhangolt szoftvert egyesítve olyan páratlan hangzást hoz létre, amelyet All-in-One gépen még nem hallottál: mély, gazdag basszus és kristálytiszta énekhangok – még nagy hangerő esetén is.

AudioWizard

Egyszerű audio optimalizálás

Az optimális hangzás érdekében az exkluzív ASUS AudioWizard ötféle módot kínál, melyek segítségével könnyen testre szabhatod a hangbeállításokat. A zene (Music) mód életre kelti a kedvenc dalokat; a film (Movie) mód igazi moziélményt nyújt; a felvétel (Recording) mód dinamikus, kristálytiszta felvételeket eredményez; a játék (Gaming) mód az élmény új dimenzióját adja kedvenc játékaidhoz; a beszéd (Speech) mód pedig tisztán és erőteljesen adja vissza az emberi hangot.

Csatlakozások

Gyors, kényelmes csatlakoztathatóság

A Vivo AiO 24 rendelkezik HDMI bemeneti porttal, amelyen keresztül bármilyen video vagy audio eszközt csatlakoztathatsz, amelyen van HDMI kimenet, így elképesztő, nagy képernyős élményben lehet részed, ha csatlakoztatod a laptopodat, bármely mobil eszközödet, játékkonzolodat, sőt, akár set-top TV boxodat is. Emellett négy 1. generációs USB 3.1 porttal is rendelkezik az összes kiegészítő eszköz csatlakoztatására, valamint egy HDMI kimeneti porttal is, amelyre egy második, külső kijelzőt csatlakoztathatsz. Az ultragyors és kényelmes vezeték nélküli kapcsolódás érdekében a Vivo AiO 24 gigabit osztályú Wi-Fi-vel rendelkezik, ami akár 11x gyorsabb a régi 802.11 n technológiánál!

Array mikrofonok

Örökítsd meg a valódi hangodat

A Vivo AiO 24 fejlett array mikrofonokat használ, amelyek okosan kiszűrik a zavaró háttérzajokat. A kiterjesztett felvételi frekvencia tartomány nagyban javítja a hangfelismerés pontosságát a Windows Cortana használatakor - még zajos környezetben is. Cortana az új, okos személyi asszisztensed, aki keres neked az interneten, megtalálja a dolgokat a gépeden, nyomon követi a naptáradat, sőt, még vicceket is tud mesélni.

 

Ajánlatkérés

Az Ön neve:

Cég neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Az Ön telefonszáma*:

Tárgy:

Üzenet*:

 Kérek másolatot a saját címemre is.

Írja le betűvel: 6 - 5 =

Elküld