×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

GINOP 3.2.1. – Modern vállalkozások programja

Vállalkozz digitálisan!

Az alábbi kedvezmények kizárólag a Projektben résztvevő vásárlóink számára érhetőek el!

Kedvezményes szolgáltatások/termékek megnevezése:

Konica Minolta bizhub C227 színes MFP 48 hónapos bérlete teljeskörű üzemeltetéssel

(bruttó 18.739 Ft / hó)

Komplett szolgáltatású A3-as színes hálózati nyomtató, fénymásoló és szkenner, 100 lapos kétoldalas eredeti behúzóval, 2 db 500 lapos papírfiókkal az A3 és A4 papíroknak, gurulós gyári gépasztallal, teljeskörű üzemeltetéssel, melyben csak a ténylegesen másolt-nyomtatott oldalak után kell fizetni havonta egy kedvező lapdíjat. A havidíj 48 hónapos szerződéssel értendő.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:
A berendezést üzembe helyezzük, díjmenetesen kiszállítjuk, telepítjük, a felhasználókat oktatjuk, hiba esetén 6 munkaórás kiszállást biztosítunk, A fekete-fehér oldalak után 2,9 Ft, a színes nyomatok után 19,9 Ft bruttó összeget számlázunk, mely tartalmazza a működéshez szükséges minden kellékanyag és szervíz biztosítását a papír kivételével.

EPSON A4-es multifunkciós fekete-fehér berendezés 24 havi bérlete havi 1000 oldalra való kellékanyaggal

wf-m5690

(bruttó 7.000 Ft/hó)

EPSON WorkForce Pro WF-M5690DWF A4-es multiunkciós berendezés: alacsony teljesítményfelvétel, az alacsony fenntartási költség (TCO), a nagy nyomtatási sebesség és a könnyű üzleti integráció céljából kifejlesztett funkciók. Ennek az üzleti tintasugaras nyomtatónak az előnyei közé tartozik az automatikus kétoldalas nyomtatás, a szkennelés, a faxolás és a másolás - így minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol -, és a PDL-kompatibilitás, beleértve a PCL-t és az Adobe PostScript 3-at. A WF-M5690DWF akár 80 százalékkal kevesebb áramot használ a versenytársak fekete-fehér lézernyomtatóihoz képest, részben hőmentes technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód és a ventilátorzaj hiánya nyomtatás közben vagy után ideálissá teszi használatát az irodai környezetben. A berendezéshez teljeskörű kellékellátást biztosítunk havi 1.000 oldalra! A szerződés 24 hónapra szól.

A csomag tartalmazza az alábbiakat:
A berendezést üzembe helyezzük és díjmenetesen kiszállítjuk. Segítünk a telepítésben és a használat elsajátításában igény szerint. A berendezéshez biztosítjuk a kellékanyagokat havi 1000 példányig, melyet az akciós bérleti díj tartalmaz!

Symantec vírusvédelmi rendszer 1 órás ingyenes online tanácsadással

(bruttó 8.890 Ft /év)

A Symantec Insight™-tal felszerelt Symantec™ Endpoint Protection gyorsan és sokoldalúan gondoskodik a végpontok védelméről. Speciális védelmet nyújt minden támadástípus ellen fizikai és virtuális rendszereken egyaránt.
Zökkenőmentesen együttműködik azokkal az alapvető fontosságú biztonsági eszközökkel, amelyek egy nagy teljesítményű ügynök elengedhetetlen részét képezik, mindezt egyetlen konzolról: a Endpoint Protection világszínvonalú védelmet kínál a rendszerteljesítmény csökkenése nélkül.

Főbb előnyök

 • Páratlan biztonság

  • Az azonosító- és viselkedésalapú megoldásoknál hamarabb és pontosabban észleli az új fenyegetéseket.
  • Az Insight 200 ország több mint 175 millió rendszeréből nyert tapasztalatok alapján azonosítja az új és azonnali fenyegetéseket.
  • A valós idejű SONAR technológia futás közben végzi el a programok vizsgálatát, és még az új és eddig ismeretlen fenyegetések esetén is azonosítja és leállítja a gyanús viselkedésű alkalmazásokat.
  • A Globális információs hálózatát használva a Symantec Endpoint Protection információt gyűjt az új fenyegetésekről, és automatikusan reagál rájuk.
  • Bizonyítottan több fenyegetés felismerésére és eltávolítására képes, mint bármely más hasonló kategóriájú megoldás. Az Endpoint Protection több fenyegetés felderítésére képes, mint akár a McAfee®, a Trend Micro™ vagy a Microsoft® termékei.
 • Ragyogó teljesítmény

  • Annyira gyors, hogy a felhasználók nem is észlelik a program jelenlétét.
  • A Endpoint Protection részét képező Insight technológia a hagyományos eljárásokhoz képest akár 70%-kal is képes csökkenteni a vizsgálatok mennyiségét.
  • Különválasztja a biztonságos, illetve a kockázatot jelentő fájlokat, így Ön gyorsabb, kevesebb és intelligensebb vizsgálatot tud végezni.
  • Az új intelligens vizsgálómotor a számítógép tétlen állapotában kapcsol be.
  • A sebesség, a memória-felhasználás és az összteljesítmény felhasználása szempontjából minden terméket maga mögé utasít a kategóriájában.
 • Virtuális környezetekhez

  1. Tovább javítottuk a virtuális infrastruktúra védelme érdekében.
  2. A vizsgálatok nagy részét virtuális gépeken végzi el, így akár 70%-kal is képes csökkenteni a vizsgálatok mennyiségét, illetve akár 90%-kal a lemezek bemeneti és kimeneti adatforgalmát.
  3. Megakadályozza a párhuzamosan futó vizsgálatokat és frissítéseket a virtuális környezeteken.
  4. Automatikusan azonosítja és kezeli a virtuális klienseket, ezáltal lehetővé teszi speciális irányelvek könnyű kialakítását a virtuális gépeken.
  5. Megvizsgálja az offline képeket.
  6. Több fenyegetés felismerésére képes, mint a McAfee vagy a Trend Micro virtuális biztonsági megoldásai.
 • Symantec Insight

  Az Insight révén a rosszindulatú programok készítői a 22-es csapdájába kerülnek - ha a programmódosítás túl kicsi, az aláírásalapú védelem, ha pedig túl nagy, az Insight éri őket tetten.
  Az Insight azokat az új és eddig ismeretlen fenyegetéseket is észleli, amelyeket más alkalmazások elszalasztanak.


A csomag tartalmazza az alábbiakat:
Zsarolóvírusok kivédése Symantec Endpoint Protectionnel - 1 órás ingyenes online tanácsadás

GINOP-3.2.1-15-2015-00001 programjában való részvétel

Regisztrálok a kedvezményért!
www.vallalkozzdigitalisan.hu