×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

HP EliteBook 840 G9 14”notebook

A HP EliteBook 840 eltávolítja a hibrid munkavégzést akadályozó korlátokat. Ez a vállalati használatra szánt laptop új konferencialehetőségeket, hatékonyságot és biztonságot nyújt, és könnyedén beilleszthető a hibrid munkakörnyezetekbe.

A hibrid munkavégzés új világában elengedhetetlen a hatékony együttműködés. A HP Presence funkcióival, az opcionálisan választható, automatikusan követő 5 megapixeles kamerával, Bang & Olufsen hangrendszerrel és opcionális 5G csatlakozási lehetőséggel ellátott HP EliteBook 840 lehetővé teszi, hogy a felhasználók szinte bárhonnan személyesebb jellegű kapcsolatokat tudjanak létesíteni.

A HP Wolf Security for Business egy hardveresen megerősített, folyamatosan működő, ellenálló védelmi rendszert biztosít. Folyamatosan fejlődő megoldásai a BIOS rendszertől a böngészőkig, az operációs rendszeren belül, illetve felette és alatta is védelmet nyújtanak a számítógépnek a modern fenyegetésekkel szemben.

A számítógép kerete legalább 30 százalékban, a billentyűi legalább 50 százalékban felhasználás után újrahasznosított műanyagból készülnek, a csomagolás részét képező külső doboz pedig 100 százalékban fenntartható forrásból származik..

A HP Sure Click hardveresen érvényesített biztonságot kínál, és védi számítógépét a webhelyektől, valamint az írásvédett Microsoft Office- és PDF-mellékletektől, amelyek kártevőket, zsarolószoftvereket és vírusokat tartalmazhatnak.

 

Ajánlatkérés

Az Ön neve:

Cég neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Az Ön telefonszáma*:

Tárgy:

Üzenet*:

 Kérek másolatot a saját címemre is.

Írja le betűvel: 2 + 1 =

Elküld