×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Page Control

A Page Control nyomtató felügyeleti megoldással az MFP eszközpark hatékonyan, költségkímélő és testreszabható módon kezelhető.
A felhő alapú kezelő felületnek köszönhetően több telephelyen található gépek is könnyen kezelhetők. A gyártófüggetlen felügyeleti kliens az ügyfél igényeinek megfelelő platformon futtatható, ezért minden hálózatba kapcsolt nyomtatóról, fénymásolóról költség kontroll, kellék és hiba információ gyűjthető.
Ezen információk segítségével a Page Control-lal a költségfelügyelet mellett a meghibásodások, kellék kifogyás miatti munkakiesés ideje is lecsökkenthető.

A RENDSZER ELEMEI

A Page Control nyomtatófelügyeleti megoldás a felhő alapú szerver (igény esetén az ügyfélnél is telepíthető úgynevezett privát felhő) és a gépekről a jelentéseket összegyűjtő kliens modulból áll. A felügyeleti szerverhez a MFP gyártó specifikus riport megoldásaikkal is csatlakozhatnak.
A felügyeleti rendszer a felhő alapú megoldás miatt különféle platformokról elérhető, akár mobil böngészőn keresztül is. Privát felhős megoldás esetén a rendszerbe való belépés az Active Directory szolgáltatással összekapcsolható, így a felhasználók a meglévő azonosító adataikkal, kényelmesen érhetik el a kívánt szolgáltatást. A felhasználók információhoz való hozzáférése jogosultsági szintekkel szabályozott.

PAGE CONTROL KLIENSEK

A Page Control kliens modulja Windows vagy Linux alkalmazásként telepíthető az adott telephelyen hálózatba kapcsolt számítógépre. Lehetőség van hálózatba kapcsolt egyedi céleszköz telepítésére is, mely a Windows és Linux kliensekhez hasonlóan működik.
A kliens modul felelős a hálózaton található felügyelni kívánt MFP-k felderítéséért, és az eszköz információk naprakészen tartásáért. A kliens követi az eszközök IP cím változását, megfelelő beállítás esetén a hálózatban megjelenő új eszközöket automatikusan jelenti a szervernek.
A helyi hálózatra telepített kliens a beállításoknak megfelelően lekéri a eszközökről a számláló állásokat, toner állásokat, kellék információkat, hiba adatokat.

PAGE CONTROL SZERVER

A Page Control szerver tárolja a felügyeletbe kötött MFP eszközökről származó információkat: számláló állásokat, kellék információkat, hiba adatokat, hibajavításig eltelt időt. A rendszer dashboard felületén jelzi a meghibásodott készülékeket, kifogyó kellékeket.
A Page Control által összegyűjtött adatok jól használhatók a dokumentumkezeléssel kapcsolatos költségek számításához, előre jelzéséhez és kontrolljához. A hiba üzenetből és kellék szintnek információi alapján az eszközök szervizelése, kellék feltöltése időben megtörténhet így csökken az állásidő, és az ebből eredő munkakiesés.
A Page Control géptörténeti adatbázist is tárol, így a SLA/TÜSZ partnerek által elvégzett javítások rögzíthetők a rendszerben. Ez segíti a szerződésben vállaltak ellenőrzését, nyomon követését is.


ÉRTESÍTÉSEK, RIASZTÁSOK

A felügyeleti megoldásban beállíthatók automatikus értesítések különböző hibák, események
esetén.
A rendszer alkalmas akár több üzemeltető kezelésére is. Így amennyiben a Page Control felügyeleti
megoldást alkalmazó szervezet több MFP üzemeltetővel kötött szerződést, az adott eszközzel
kapcsolatos riasztás a megfelelő üzemeltető partnerhez fog eljutni, aki megkezdheti a hiba
elhárítását.

AUTOMATIKUS RIPORTOK

A Page Control szerveren különféle riport nézetek hozhatók létre, és beállítható, hogy adott
időközönként ezek a jelentések eljussanak a megfelelő szervezeti egységbe.

STANDALONE MEGOLDÁS

A rendszer telepíthető az ügyfél környezetébe úgy is, hogy a szerver modul kliensként is funkcionál.
Ebben az esetben nincs szükség külön Page Control kliensre a szerver maga végzi a hálózaton
található MFP-k monitorozását.

 

Ajánlatkérés

Az Ön neve:

Cég neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Az Ön telefonszáma*:

Tárgy:

Üzenet*:

 Kérek másolatot a saját címemre is.

Írja le betűvel: 3 - 1 =

Elküld