×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Új vállalati nyomtatók a Konica Minolta kínálatában

​A vállalati környezet központi helyein elhelyezett nagy teljesítményű nyomtató-másoló berendezések mellett szükség lehet, közvetlenül, a munkavégzés helyén megtalálható kisebb berendezésekre is. A Konica Minolta új bizhub berendezéseivel pontosan ezt az igényt elégíti ki. A bizhub 20 nyomtatási, másolási, színes szkennelési és fax funkciói révén a kisebb irodák ideális asztali 4 az 1-ben A4-es eszköze, az újabb generációs 3300P/4000P/4700P gépcsalád pedig kompakt felépítése és beépített duplex egysége révén nagy segítséget jelent olyan osztályok feladataiban, mint a számvitel, logisztika vagy épp a humán erőforrás.

Mindegyik eszköz igazi multitalentum, kis helyigényük ellenére nagy teherbírással és gyorsasággal rendelkeznek. Akár 47 lap/perces sebességgel, PCL és PostScript támogatással, és akár 2300 lapos szabvány lapadagoló tálcákkal  méltán válnak ezen piaci szegmens vezető termékeivé.

office

A Konica Minolta bizhub 20 valamint a bizhub 3300P bizhub 4000P és bizhub 4700P gazdaságos és környezetbarát teljesítményével a költség-orientált  és a környezet fenntarthatóságával törődő felhasználókat egyaránt lenyűgözi. Beépített duplex funkció segítségével jelentősen csökkenthető a papírfelhasználás, magas élettartamú, akár 20 000 oldal kinyomtatására elegendő festéke pedig takarékos megoldást biztosít. Az alacsony energiafogyasztással és energiatakarékos üzemmód okán pedig kiérdemelték az EnergyStar és a német Blue Angel tanúsítványokat.

konica minolta nyomtató