×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Professzionális szolgáltatások és megoldások

Ne hasonlítsa az almát a körtéhez!

Nem vagyunk a legolcsóbbak- de nem is akarunk azok lenni!
Könnyedén kiderülhet, hogy az olcsó, drága. Ami a beszerzés során megtakarításnak tűnhet, később könnyen válhat ablakon kidobott pénznek. Mi, az Euro-Profil Kft.-nél büszkék vagyunk arra, hogy jelenlegi ügyfeleink a dokumentumkezelés specialistájaként tekintenek ránk és ez talán nem véletlen.
Amennyiben tőlünk vásárol dokumentumkezelő rendszereket, nem csak egy terméket kap munkaállomására, mi mellé adjuk több mint húsz éves tapasztalatunkat és megkapja mindazt az elkötelezettséget, melyet bennünk a szolgáltatás minősége iránti állandó törekvésünk motivál, ezért bátran állíthatjuk, az Euro-Profil Kft-től vásárolt termékek és szolgáltatások megérik az árukat!

Mi minden termékünket magunkon próbálunk ki először!

Nem hivatkozunk a gyártó adataira kompatibilitás és teljesítmény adatok tekintetében. Nem játszunk egy harmadik fél jóindulatával és hiszékenységével, a teszteket, - mely jelentsen egy fénymásolót, nyomtatót, vagy a velük szorosan együttműködő dokumentumkezelő rendszerek vizsgálatát -, saját vállalatunk szintjén is elvégezzük, így csakis kipróbált rendszereket ajánlunk ügyfeleinknek! Ezen tesztek eredményeképp a klienseink mindig operációs rendszerüknek és számítógép-architektúrájuknak megfelelő dokumentumkezelő-rendszer kiépítésre kapnak tőlünk javaslatot.

Sokoldalúság!

Ügyfeleink már hosszú évek óta élvezhetik szakembereink sokoldalú szakértelmét. Nem számít, miről van szó: (nyílt forráskódú) operációs rendszerek, virtualizáció, tárolás vagy a klaszter hosting -  nekünk biztosan van egy az adott területen jártas szakemberünk. Linux vagy Windows operációs rendszereken szerzett több évtizedes tapasztalatunk alapján mindig képesek vagyunk gyors, szakszerű, hatékony segítségnyújtásra. Munkatársaink meglévő tudásbázisukat folyamatos képzések keretén belül is fejlesztik, így az Önök kiemelt kapcsolattartó szakembere megalapozott és széleskörű ismerettel rendelkezik, legyen szó a XXI. század bármely irodai dokumentumkezelő rendszeréről. A 24 órás telefonos elérhetőség okán cégünk soha nem fogja ügyfelét cserbenhagyni a problémáival.

Ha dokumentumkezelés, akkor Euro-Profil!

Az ingyenes, és magasan képzett tanácsadó, magától értetődő számunkra. Kiterjedt partneri kapcsolataink okán, nem létezik olyan irodarendszeri feladat, mely megoldásaira ne lenne nálunk a megoldás kulcsa. 
"Ahány iroda, annyi megoldás."
Szakembereink személyes találkozó keretén belül végzik el a felmérést és így képesek az Ön rendszerére szabott, egyedi konfigurációkkal megvalósítható feladatmegoldással előrukkolni. Amennyiben igényei meghaladják a szokásos piaci igényeket, cégünk kiterjedt globális kapcsolatai révén gondoskodik az eszközbeszerzés során fellépő esetleges importról, valamint a szükséges vámkezelésekről, szállítmányozásról is.

Részesüljön Ön is Euro-Profil Egyedi projekt támogatásban! 

Egy-egy berendezés beszerzése nem elegendő, nálunk minden projektet kiterjedt projektként felügyelünk. Hisz minden esetben új infrastruktúrát kell létrehozni és IT megoldásokat kell találni. A méret nálunk, a projekt esetében sem számít. Projekt monitoring szakembereink különleges és egyedi megoldásokat kínálnak minden ügyfelünk számára.

Az Euro-Profil Kft-nél minőségi  rendszer megoldásokhoz juthat. Cégünk minden üzleti szinten kellően rugalmas ahhoz, hogy etikus kereskedelmi magatartás mellett kínáljon kiemelkedő minőségű, garanciális szolgáltatást, a 21. századnak megfelelő sebességű irodát minden ügyfele számára!

 

Ajánlatkérés

Az Ön neve:

Cég neve*:

Az Ön e-mail címe*:

Az Ön telefonszáma*:

Tárgy:

Üzenet*:

 Kérek másolatot a saját címemre is.

Írja le betűvel: 10 - 3 =

Elküld