×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Maytag az Euro-Profil tavaszi üzleti reggeli sorozatán!

Az Euro-Profil folyamatosan elől jár az új lehetőségek felkutatásában és a magas szintű szolgáltatások területén. Az elmúlt 35 évben irodatechnikai cégből, szép lassan meghatározó IT beszállító és rendszerintegrátor cég lettünk. Mind e közben, olyan irányban is bővül a cég portfóliója, ami messze van az eredeti területtől.

Ilyen például a Berghoff üzletág és a Maytag amerikai mosodatechnika.

A Berghoff kifejezetten magáncélú felhasználásra javasolt, de a Maytag, egy olyan szolgáltatás csomagot tud ajánlani a félipari és Ipari mosodatechnika területén, ami jól kapcsolható az ügyfélkörhöz és a magas hozzáadott szolgáltatást nyújtó szervizünkhöz.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a 2019 tavaszi vidéki üzleti reggeli sorozaton, az államigazgatási és nagyvállalati ügyfélkörünknek megmutatjuk magunkat ilyen módon is. Bemutattuk, hogyan tudunk hozzájárulni ezen a területen a zavartalan üzletmenethez úgy, hogy azzal akár komoly megtakarítást is eredményezzünk és javítani tudjuk a terület ellátottságát.

Örömünkre szolgált a rendezvényen, hogy partnereink és a rendezvényeket biztosító éttermek és szállodák is nyitottan fogadták a Maytag eszközöket és érdeklődtek a szolgáltatás iránt!

Maytag