×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Megújult a fekete-fehér munkacsoportos multifunkciós gépcsalád!

A vállalati környezet vagy az államigazgatás központi helyein elhelyezett nagy teljesítményű nyomtató-másoló berendezések kiemelten fontosak a hatékony és gazdaságos munkavégzés szempontjából. A Konica Minolta új bizhub berendezéseivel pontosan ezeket az igényeket elégíti ki. A bizhub 224e nyomtatási, másolási, színes szkennelési és opcionális fax funkciói révén a vállalati környezet ideális eszköze, a gépcsalád többi tagjai pedig nagy segítséget jelentenek olyan osztályok feladataiban, mint a logisztika vagy épp a központi nyilvántartás.

Mindegyik eszköz igazi multitalentum nagy teherbírással és gyorsasággal rendelkeznek. Akár 55 lap/perces sebességgel, PCL és PostScript támogatással,  1200x1200 valós felbontással, és akár 3650 lapos szabvány lapadagoló tálcákkal - SRA3-as papírméretekhez is -  méltán válnak ezen piaci szegmens vezető  termékeivé. 

office

A Konica Minolta bizhub 224e valamint a bizhub 284e a bizhub 364e a bizhub 454e és bizhub 554e gazdaságos és környezetbarát teljesítményével a költség-orientált  és a környezet fenntarthatóságával törődő felhasználókat egyaránt lenyűgözi. Beépített duplex funkció segítségével jelentősen csökkenthető a papírfelhasználás, magas élettartamú, 28 800 oldal kinyomtatására elegendő festéke pedig takarékos megoldást biztosít. Az alacsony energiafogyasztással és energiatakarékos üzemmód okán pedig kiérdemelték az EnergyStar és a német Blue Angel tanúsítványokat.

office

konica minolta fekete-fehér fénymásoló