Duna-Ipoly Nemzeti Park Euro Profil Kft.
cardboard tree

Tegyünk együtt
egy zöld holnapért!

Minden kihelyezett fénymásoló után egy fát ültetünk a tiszteletedre.

Sőt, akár Te magad is
elültetheted Velünk!

Fénymásoló árkalkulátor

Kérlek, adj meg néhány információt ami alapján el tudjuk végezni a kalkulációt.
Az oldalszámok A/4-es oldalra vonatkoznak. Havi 10 000 nyomatszám vagy 5 000 scannelt oldal felett egyedi ajánlatot küldünk!

Ajánlatunk a Te részedre!

Az ár az általad megadott számok alapján lett kalkulálva, az e fölötti nyomatszámra egyedi feltételek vonatkoznak, amit a részletes árajánlatban fogunk küldeni.

fénymásoló db nettó ár

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress minket bizalommal!

Kérjük, add meg a neved, cégnevet, e-mail címed és telefonszámod, hogy a kollégánk fel tudja venni Veled a kapcsolatot!

Duna-Ipoly Nemzeti Park Euro Profil Kft.

Összefogás - Ültess fát velünk a tisztább levegőért!

Hisszük, hogy egy nagy közösségi összefogással hozzájárulhatunk környezetünk fejlődéséhez. Vállalatunk, az Euro-Profil Kft. közel négy évtizedes tapasztalattal szolgálja ki partnereit a nyomtatástechnika területén, és az IT szolgáltató-szektorban is.

Részt kívánunk venni a társadalmi felelősségvállalásban, – saját szakmánk, de a bolygónk érdekei miatt is – elkötelezettek vagyunk a környezettel, a fenntarthatósággal, a klímavédelemmel kapcsolatos programok iránt.

Így született meg összefogásunk a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal.

A fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás jegyében minden újonnan kihelyezett fénymásoló után egy fát ültetünk a jövő tavaszi faültetési időszakban. Szeretnénk legalább 500 db fával hozzájárulni egy zöldebb holnapért!

Mit kell tenned? Bérelj tőlünk kedvezményes áron színes fénymásolót, és kezdeményezésünk keretében minden egyes eszköz után ültetünk el egy fát a Föld megóvása érdekében!

Sőt, akár Te is aktívan részt vehetsz a tavaszi faültető partnerprogramunkban, mely során ügyfeleinkkel közösen egy túraútvonalon keresztül csodálhatjuk meg a Nemzeti Park kincseit, a gazdag élővilágot, melyet tovább gyarapítunk a Te együttműködéseddel. A tavaszi faültető program keretében egy közös ebédre hívjuk meg partnereinket az összefogást megünnepelve.

Oldalunkon lévő árkalkulátor segítségével felmérjük az igényeket, mely után kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot, és szakmai javaslatot tesz, hogyan tudjuk vállalatának nyomtatástechnika területén adódó igényedet kielégíteni.

Lépj be most partnerkörünkbe, és ezzel járulj hozzá Te is ahhoz, hogy többet tegyünk a környezetünkért!

papír erdő